FOTO EXPOSITIE

Foto-expositie rondom thema ‘Aandacht’ in museum pater Karel in Munstergeleen

Het centrale ‘Leitmotiv’ van het bedevaartsoord van de heilige pater Karel in Munstergeleen is ‘Aandacht’. Daarom was er in de voorbije maanden (en nog tot en met begin november) in het museumgedeelte een expositie over leven en werken in de mijnen in onze regio.

De volgende expositie zal een fototentoonstelling worden van amateurfotografen met het thema ‘AANDACHT’. Iedere amateurfotograaf kan foto’s inzenden en iedere fotograaf kan het thema op een eigen manier in beeld brengen, dat mag geïnspireerd zijn door pater Karel, of het schilderachtige bedevaartsoord zelf, maar dat hoeft absoluut niet.

Een jury van professionals en semiprofessionele amateurs zal een selectie maken uit de ingezonden foto’s, waarna deze worden uitvergroot en een aantal maanden zullen worden tentoongesteld.

Over de opening van de expositie volgt begin november nader bericht.

Voorwaarden:

De foto’s moeten een resolutie van minimaal 300 dpi hebben, meer is prima. De rechten van de geselecteerde foto’s blijven bij de inzender, maar het bedevaartsoord krijgt wel medegebruiksrechten.

De inzender geeft bij de inzending ook naam, adres, woonplaats en contactgegevens op.

 Foto's moeten vóór 8 november 2015 worden aangeleverd via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51569533