Bedevaart naar Pater Karel in Dublin in 2010

Na de indrukwekkende bedevaart naar het Ierland van Pater Karel in 2008 organiseert de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten uit Maastricht, in samenwerking met de Stichting Pater Carolus Houben uit Munstergeleen, opnieuw een bedevaart naar het prachtige Ierland.

Tijdens deze bedevaart maakt u uitgebreid kennis met Mount Argus, de werk- en sterfplaats van Pater Karel in Dublin. Daarnaast zal de rondreis u brengen naar Knock, een bekend Mariabedevaartsoord, de prachtige natuurgebieden aan de westkust van Ierland en diverse indrukwekkende abdijen en kloosters. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid de stad Dublin te ontdekken.

Deze rondreis door Ierland, die zal plaatsvinden van donderdag 8 juli tot en met dinsdag 13 juli 2010 kunnen wij U aanbieden voor € 695,- per persoon en is inclusief: - transfer Munstergeleen - luchthaven Köln/Bonn per luxe touringcar - retourticket vlucht Köln/Bonn - Dublin - vervoer in Ierland per luxe touringcar - 5 overnachtingen in prettige hotels in tweepersoonskamers - "Full Irish Breakfast" in hotel van dag 2 tot en met dag 6 - diner in hotel van dag 1 tot en met dag 5 - excursies inclusief entrees - reisverzekering - deskundige begeleiding

Voor een éénpersoonskamer betaalt u een toeslag van € 135,-- per persoon. Een uitgebreide brochure kunt u aanvragen bij de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten te Maastricht, telefoon 043 - 321 57 15 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een reisverslag ("Een pelgrim verhaalt...") met foto's van de bedevaart in 2008 treft u hier aan.